Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
Είσοδος

Τελευταία Νέα

07
(Άρθρο στον Φιλελεύθερο, 6 Ιανουαρίου 2013)

Ανταλλάξαμε όλοι πολλές ευχές για τον Νέο Χρόνο. Αυτή τη χρονιά όμως οι ευχές δεν αρκούν. Χρειάζεται να διώξουμε την καταχνιά και να φέρουμε φως. Το 2013 έχουμε ευθύνη να οδηγήσουμε την πατρίδα μας έξω από την οικονομική καταστροφή και την πολιτική στασιμότητα και να φέρουμε μια καινούρια λαμπρότερη μέρα για όλους τους Κύπριους.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

23
21
Αντωνιάδου- Διεθνής Αναγνώριση ΕΔΗ για το έργο τους
Η Υποψήφια Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη σημαντικές επιτυχίες των Ενωμένων Δημοκρατών στον Ευρωπαϊκό χώρο:

[Διαβάστε περισσότερα ..]

16
Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την Οικονομία της Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού Προέδρου των Ενωμένων Δημοκρατών καιΥποψηφίας Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Διαβάστε περισσότερα.....

[Διαβάστε περισσότερα ..]

06
Έχει δυστυχώς καταστεί εμφανές ότι τα πλείστα τηλεοπτικά κανάλια απεφάσισαν να μην δώσουν ίσες ευκαιρίες κάλυψης της προεκλογικής εκστρατείας της Υποψηφίου Προέδρου Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού, γεγονός που στερεί τους πολίτες της πλήρους ενημέρωσης και αποτρέπει τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 10 από 13Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία