Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
Είσοδος

Τελευταία Νέα

18
Πραξούλα - Η Καθαρή Φωνή

Η Υποψηφιότητα μας δίνει διέξοδο σε όλους τους Κύπριους πολίτες που θέλουν να εξέλθει η πατρίδα μας από την οικονομική καταστροφή και την πολιτική στασιμότητα στην οποία μας έχει οδηγήσει ο παλαιοκομματισμός.

Μπορούμε να οδηγήσουμε γρήγορα την Κύπρο στην οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία, στη βάση των συγκεκριμένων προτάσεων που έχουμε, της υψηλής ακαδημαϊκής μας επάρκειας και της αξιόλογης και έντιμης επαγγελματικής και πολιτικής μας πείρας και συνεισφοράς.
Η υλοποίηση του διαχρονικού μας στόχου της Επανένωσης της πατρίδας μας θα αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα δημιουργήσει οικονομική ανάπτυξη που θα βγάλει την πατρίδα μας από την καταχνιά.

Την Υποψηφιότητα της Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού, προτείνει

[Διαβάστε περισσότερα ..]

16
Σοβαρή παρέμβαση έκανε ο Sir Graham Watson, ο ηγέτης των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών, στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου κατήγγειλε τις διακρίσεις εις βάρος της Υποψηφίας Προέδρου της πολιτικής οικογένειας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού, από τα Κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια και ιδιαίτερα από το ΡΙΚ, εξηγώντας ότι αυτό αντικατοπτρίζει την ελλειμματική λειτουργία της Δημοκρατίας στη Κύπρο. Η παρέμβαση έγινε ενώπιον του Προέδρου Χριστόφια κατά την συζήτηση για τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

07
(Άρθρο στον Φιλελεύθερο, 6 Ιανουαρίου 2013)

Ανταλλάξαμε όλοι πολλές ευχές για τον Νέο Χρόνο. Αυτή τη χρονιά όμως οι ευχές δεν αρκούν. Χρειάζεται να διώξουμε την καταχνιά και να φέρουμε φως. Το 2013 έχουμε ευθύνη να οδηγήσουμε την πατρίδα μας έξω από την οικονομική καταστροφή και την πολιτική στασιμότητα και να φέρουμε μια καινούρια λαμπρότερη μέρα για όλους τους Κύπριους.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

23
21
Αντωνιάδου- Διεθνής Αναγνώριση ΕΔΗ για το έργο τους
Η Υποψήφια Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη σημαντικές επιτυχίες των Ενωμένων Δημοκρατών στον Ευρωπαϊκό χώρο:

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 10 από 14Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία