Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
Είσοδος

Τελευταία Νέα

05
Μυθοπλασίες του Πολίτη
Αναφέρομαι σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Πολίτη και επιθυμώ να καταγγείλω την συκοφαντική και παραπλανητική δημοσιογραφία η οποία ασκείται.
Η μόνη κρατική χορηγία που παίρνουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες από το Κράτος είναι το ποσό των 7351 ευρώ ετησίως, έναντι της ετήσιας συνδρομής μας στο ALDEParty, ενός από τα σημαντικότερα κόμματα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, όπου οι Ενωμένοι Δημοκράτες είναι πλήρες μέλος και όπου κανένα άλλο Κυπριακό κόμμα δεν συμμετέχει.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

26
Cyprus and the Middle East
«The area of the Eastern Mediterranean needs a stable Cyprus and without a solution Cyprus risks seeing the crisis entering its doors.
In this regard, energy is an opportunity of make or break in both Cyprus and the wider area.»

[Διαβάστε περισσότερα ..]

20
Οι Ενωμένοι Δημοκράτες παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο της Επανένωσης της πατρίδας μας και στις αρχές της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του Σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπως αυτές εκφράζονται και από την Ευρωπαϊκή πολιτική μας οικογένεια, αυτή των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών –Alliance of Liberals and Democrats for Europe, ALDE, η οποία ασπάζεται τον κοινωνικό φιλελευθερισμό.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

17
Αγαπητοί  φίλοι, Αγαπητές φίλ&epsilon...

[Διαβάστε περισσότερα ..]

17
Αγαπητέ κύριε Μιχαηλίδη,

Αναφέρομαι στο σημερινό σας σχόλιο στον Φιλελεύθερο αναφορικά με την κρατική χορηγία προς τα κόμματα και επιθυμώ να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα, ούτως ώστε να μπορείτε να δίνετε επακριβή και όχι παραπλανητική ενημέρωση προς τους αναγνώστες σας....

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 6 από 14Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία