Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
Είσοδος

Τελευταία Νέα

04
Η φαρσοκωμωδία που διεξάγεται μπροστά στα μάτια του απελπισμένου πολίτη σε σχέση με τη θέση του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είναι στην ουσία τραγική.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

24
Επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στη Πάφο η υποψήφια Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, για να συζητήσει με αρμόδιους φορείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και να ενημερώσει για τις προτάσεις της για την ανάπτυξη της οικονομίας και τις συγκεκριμένες εισηγήσεις που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της Πάφου και της ενίσχυσης της ευημερίας των πολιτών της.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

23
Επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στη Λεμεσό η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού για να συζητήσει τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης με αρμόδιους φορείς και να συνομιλήσει με τους συμπολίτες της στους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

18
Πραξούλα - Η Καθαρή Φωνή

Η Υποψηφιότητα μας δίνει διέξοδο σε όλους τους Κύπριους πολίτες που θέλουν να εξέλθει η πατρίδα μας από την οικονομική καταστροφή και την πολιτική στασιμότητα στην οποία μας έχει οδηγήσει ο παλαιοκομματισμός.

Μπορούμε να οδηγήσουμε γρήγορα την Κύπρο στην οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία, στη βάση των συγκεκριμένων προτάσεων που έχουμε, της υψηλής ακαδημαϊκής μας επάρκειας και της αξιόλογης και έντιμης επαγγελματικής και πολιτικής μας πείρας και συνεισφοράς.
Η υλοποίηση του διαχρονικού μας στόχου της Επανένωσης της πατρίδας μας θα αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα δημιουργήσει οικονομική ανάπτυξη που θα βγάλει την πατρίδα μας από την καταχνιά.

Την Υποψηφιότητα της Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού, προτείνει

[Διαβάστε περισσότερα ..]

16
Σοβαρή παρέμβαση έκανε ο Sir Graham Watson, ο ηγέτης των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών, στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου κατήγγειλε τις διακρίσεις εις βάρος της Υποψηφίας Προέδρου της πολιτικής οικογένειας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού, από τα Κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια και ιδιαίτερα από το ΡΙΚ, εξηγώντας ότι αυτό αντικατοπτρίζει την ελλειμματική λειτουργία της Δημοκρατίας στη Κύπρο. Η παρέμβαση έγινε ενώπιον του Προέδρου Χριστόφια κατά την συζήτηση για τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 9 από 13Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία