Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
Είσοδος

Ανακοινώσεις

07
Στις 7 Δεκεμβρίου, πριν δύο ακριβώς μήνες είχαμε δώσει την πρώτη δημοσιογραφική διάσκεψη για την οικονομία όπου διαβλέψαμε ότι δεν επρόκειτο να υπογραφεί μνημόνιο πριν τις εκλογές και δεσμευτήκαμε ως εκ τούτου να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο προς όφελος του απλού πολίτη.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

04
Η φαρσοκωμωδία που διεξάγεται μπροστά στα μάτια του απελπισμένου πολίτη σε σχέση με τη θέση του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είναι στην ουσία τραγική.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

31
Πραγματοποίησα σήμερα επίσκεψη στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των πολιτικών κομμάτων που συναντώνται στο Λήδρα Πάλας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

31
Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αναφέρει ότι ‘’φαίνεται ότι η αιτήτρια υπέβαλε υποψηφιότητα στις Προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 17/2/13. Είναι Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ‘’Ενωμένοι Δημοκράτες’’ το οποίο, με τη σειρά του, από το 1996 είναι πλήρες μέλος του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών (ALDE Party). Η αιτήτρια επίσης διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας και Τουρισμού για περίοδο επτάμισυ μηνών. ‘’

[Διαβάστε περισσότερα ..]

24
Επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στη Πάφο η υποψήφια Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, για να συζητήσει με αρμόδιους φορείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και να ενημερώσει για τις προτάσεις της για την ανάπτυξη της οικονομίας και τις συγκεκριμένες εισηγήσεις που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της Πάφου και της ενίσχυσης της ευημερίας των πολιτών της.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 10 από 18Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία