Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
Είσοδος

Ανακοινώσεις

04
Οι εξελίξεις στην Τουρκία δεν προσφέρονται για πανηγυρισμούς στην Κύπρο. Είναι σίγουρο ότι οι προσπάθειες Ισλαμοποίησης της καθημερινής ζωής των Τούρκων πολιτών καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν ως εκ τούτου αρχίσει να δημιουργούν αντιδράσεις ανάμεσα στον πληθυσμό, ιδιαίτερα των πόλεων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί σε κάθε ετήσια έκθεση της την Τουρκία να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύσουν τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

21
Η προδοσία έναντι του Κυπριακού λαού εξελίσσεται συνεχώς, από την ίδια του την εκλεγμένη ηγεσία!

Ο στόχος τόσο της προηγούμενης όσο και της σημερινής διακυβέρνησης παραμένει η προστασία του μεγάλου κεφαλαίου, το οποίο στην ασυδοσία του έφερε την οικονομική καταστροφή της Κύπρου. Και φορτώνεται ακόμη μια φορά το βάρος των αμαρτιών δισεκατομμυρίων ευρώ που διέπραξαν οι κεφαλαιοκράτες –δεξιοί και αριστεροί- στους ώμους των απλών πολιτών, οι οποίοι καλούνται να πεισθούν ότι η κλοπή της περιουσίας τους από το κατεστημένο που κατάστρεψε τη χώρα αποτελεί πατριωτισμό!

[Διαβάστε περισσότερα ..]

22
Το Κεντρικό Συμβούλιο των Ενωμένων Δημοκρατών αποφάσισε απόψε με καταπληκτική πλειοψηφία (72%) τη ψήφο κατά συνείδηση κατά τη δεύτερη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

15
Eπίσκεψη αστραπή στο Λονδίνο στον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Simon Hughes
Πραγματοποιώ σήμερα το απόγευμα επίσκεψη αστραπή στη Βρετανία , όπου θα συναντηθώ με την ηγεσία των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, που συγκυβερνούν στη Βρετανία.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

08
Η Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού εργάζεται με συνέπεια για μια Επανενωμένη πατρίδα όπου τα κατοχικά στρατεύματα θα έχουν υποχωρήσει και οι στρατοί δεν θα χρειάζονται και όπου οι πολίτες και οι πολιτικοί θα εργάζονται για τη δημιουργία οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 9 από 18Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία