Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
Είσοδος

Τελευταία Νέα

05
Στη συνάντηση της 30ης  Μαΐου των αρχηγών ή αντιπροσώπων των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών κομμάτων, που συναντιώνται κάθε μήνα στο Λήδρα Πάλας, ο ΔΗΣΥ ενέγραψε θέμα και συζητήθηκε το σημερινό αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις και πώς προχωρούμε προς το μέλλον.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

21
Το Πολιτικό Συμβούλιο των Ενωμένων Δημοκρατών, ΕΔΗ, συνήλθε στα Γραφεία του Κόμματος στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου 2012 και ενέκρινε την ακόλουθη

Διακήρυξη αναφορικά με το Κυπριακό:
Οι Ενωμένοι Δημοκράτες (ΕΔΗ) αξιολογούν ότι εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δυο Συνομιλητών, εντός των προσεχών λίγων εβδομάδων, για επανέναρξη των συνομιλιών πάνω σε ουσιαστική βάση για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό το συντομότερο δυνατό, η Τουρκία και ο Έρογλου θα προχωρήσουν στη δημιουργία τέτοιων τετελεσμένων που θα καταστήσουν μια μελλοντική προσπάθεια περισσότερο περίπλοκή και με πολύ λιγότερες προοπτικές για συμφωνία αποδεκτή από την Ελληνοκυπριακή Κοινότητα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα να κινούνται στους βραδείς ρυθμούς που επιλέγουν οι άλλοι.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

24
Η δολοφονία χαρακτήρων από το σύστημα είναι μια παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος. Το σύστημα προστατεύει τα κεκτημένα του όταν νιώσει ότι αυτά απειλούνται.

Και όταν κάποιοι έχουν την εντιμότητα και την τόλμη να θέσουν τα συμφέροντα του τόπου πάνω από εκείνα του συστήματος εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

11

Dear friends,
Dear Cypriot Brothers,

Thank you for the honor to invite me in order to be here, among you, this important day for the United Democrats.....

[Διαβάστε περισσότερα ..]

11

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, Εξοχότατε Πρόεδρε Βασιλείου, Έντιμε κύριε Υφυπουργέ παρά τω Προέδρω,

Αξιότιμοι ηγέτες και εκπρόσωποι των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών κομμάτων,

Dear Leaders and representatives of the Greek Cypriot and Turkish Cypriot Political Parties......

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 13 από 14Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία