Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
Είσοδος

Ανακοινώσεις

21
Η προδοσία έναντι του Κυπριακού λαού εξελίσσεται συνεχώς, από την ίδια του την εκλεγμένη ηγεσία!

Ο στόχος τόσο της προηγούμενης όσο και της σημερινής διακυβέρνησης παραμένει η προστασία του μεγάλου κεφαλαίου, το οποίο στην ασυδοσία του έφερε την οικονομική καταστροφή της Κύπρου. Και φορτώνεται ακόμη μια φορά το βάρος των αμαρτιών δισεκατομμυρίων ευρώ που διέπραξαν οι κεφαλαιοκράτες –δεξιοί και αριστεροί- στους ώμους των απλών πολιτών, οι οποίοι καλούνται να πεισθούν ότι η κλοπή της περιουσίας τους από το κατεστημένο που κατάστρεψε τη χώρα αποτελεί πατριωτισμό!

[Διαβάστε περισσότερα ..]

22
Το Κεντρικό Συμβούλιο των Ενωμένων Δημοκρατών αποφάσισε απόψε με καταπληκτική πλειοψηφία (72%) τη ψήφο κατά συνείδηση κατά τη δεύτερη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

15
Eπίσκεψη αστραπή στο Λονδίνο στον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Simon Hughes
Πραγματοποιώ σήμερα το απόγευμα επίσκεψη αστραπή στη Βρετανία , όπου θα συναντηθώ με την ηγεσία των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, που συγκυβερνούν στη Βρετανία.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

08
Η Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού εργάζεται με συνέπεια για μια Επανενωμένη πατρίδα όπου τα κατοχικά στρατεύματα θα έχουν υποχωρήσει και οι στρατοί δεν θα χρειάζονται και όπου οι πολίτες και οι πολιτικοί θα εργάζονται για τη δημιουργία οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

07
Στις 7 Δεκεμβρίου, πριν δύο ακριβώς μήνες είχαμε δώσει την πρώτη δημοσιογραφική διάσκεψη για την οικονομία όπου διαβλέψαμε ότι δεν επρόκειτο να υπογραφεί μνημόνιο πριν τις εκλογές και δεσμευτήκαμε ως εκ τούτου να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο προς όφελος του απλού πολίτη.

[Διαβάστε περισσότερα ..]

Σελίδα 10 από 19Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
Οικοσελίδα  |  Liberal family  |   Άρθρα Μελών  |  Άρθρα Ενεργών Πολιτών  |  Ανακοινώσεις  |  Εκδηλώσεις  |  Επικοινωνία